Календар

Јули
п
в
с
ч
п
с
н
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
             

Неделен Програм

Воис Мастер курс

Харе Кришна
Маха - Мантра

ИСКОН Македонија

ул. „31” бр. 33,
(населба Волково, спроти спортско-рекреативен центар „Бранители”),
1000 Скопје, Македонија

 

(кликни на мапата эа поголема реэолуција)

 

(кликни на фотографијата эа влеэ во галерија)

 

e-mail: info[at]harekrishna[dot]mk

 

Телефони:

+389 (0) 70 310 301

+389 (0) 77 572 953

+389 (0) 2 3061 846

 

Кратки статии

Бог? Кој е Тоа?

Што значи бхакта или ваишнава?

Зошто се кравите свети?

Колумни

PDF преэентации