Календар

Јули
п
в
с
ч
п
с
н
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
             

Неделен Програм

Воис Мастер курс

Харе Кришна
Маха - Мантра

Воис Мастер курс за сите членови и пријатели на ISKCON

Драги ISKCON – членови и пријатели,
Одлични вести !

ВЕ МОЛИМЕ ПОГЛЕДНЕТЕ ГО ПРОМО ВИДЕОТО ! КЛИКНЕТЕ ОВДЕ !

Го завршивме веб сајтот за Воис Мастер курсот. Сите Ваши прашања ќе бидат одговорени таму. Еве го линкот: http://www.voicemasterforiskcon.com

Дојдов до овој извонреден “Воис Мастер” курс на Стив Хадсон, од кој имав неверојатнa добробит со моите гласовно комуникациски вештини. Го подобрува помнењето (меморијата), што е одлично за студенти, а е корисен и за сите останати кои говорат англиски јазик како нивен втор јазик.

Никој од нас не бил учен комуникациски техники на училиште; сме требале да се потпреме на нашиот инстинкт. Техниките на Глас на Хадсон, ја менуваат Вашата линија на говор од инстинкт до техника. Ќе постанете професионален комуникатор.

Јас сум во процес на соработка со Стив Хадсон, кој изрази добра волја на членовите на ISKCON да им даде великодушен попуст, така што неговиот курс ќе биде достапен за сите нас.

Би сакал да нагласам дека овој курс не е ,,ексклузивно” за оние кои се вклучени во служба која вклучува вербална комуникација како сервис или професија. Тој е наменет за секој кој сака да ја подобри својата вербална комуникација со секого – посветеник, член на фамилија, пријател, сопруг и сопруга.

Љубезно погледнете го линкот на горенаведениот веб сајт, за повеќе информации или ако сакате да се регистрирате веднаш за домашно учење на курсот.

Мојот Е-маил контакт е: hamburg2831951@gmail.com

Ваш Слуга, 
Бхактиваибхава Свами

 

Кратки статии

Бог? Кој е Тоа?

Што значи бхакта или ваишнава?

Зошто се кравите свети?

Колумни

PDF преэентации