Календар

Ноември
п
в
с
ч
п
с
н
 
1
2
4
5
6
7
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
             

Саботен Програм

Воис Мастер курс

Календар

Гаурабда 532

Харе Кришна
Маха - Мантра

Неговата Светост Смита Кришна Свами

Неговата Светост Смита Кришна Свами Махараџа ќе престојува во Македонија во периодот од 22-27 Maj 2018 год.

Со задоволство ве известуваме дека НС Смита Кришна Свами ќе одржи предавање во Inside Yoga на 23 Maj, како и предавања во ИСКОН Македонија центарот во Волково. За повеќе информации можете да се јавите на нашите контакт телефони.

Кратки статии

Бог? Кој е Тоа?

Што значи бхакта или ваишнава?

Зошто се кравите свети?

Колумни

PDF преэентации