Календар

Ноември
п
в
с
ч
п
с
н
 
1
2
4
5
6
7
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
             

Саботен Програм

Воис Мастер курс

Календар

Гаурабда 532

Харе Кришна
Маха - Мантра

Промоција на Книга - Моќтa нa Вашaтa Душa

Мартин Димитров - Автор и мотивациски говорник

Сабота 5 Јуни, 17:30 - 20:30ч. ИСКОН Македонија

Моќтa нa Вашaтa Душa е прва книга на Мартин Димитров. На оваа промоција ќе се запознаеме со книгата и основните начини како можеме духовно да го промениме својот живот. На ова предавање на практичен начин Мартин ќе демонстрира како десетте чекори објаснети во книгата можат позитивно да го променат нашиот живот. Дојдете и поканете ги и своите пријатели на незаборавно духовно искуство.

Кратки статии

Бог? Кој е Тоа?

Што значи бхакта или ваишнава?

Зошто се кравите свети?

Колумни

PDF преэентации